Corsair fortsetter å satse på gamere

Corsair fortsetter å satse på gamere

Lanserer nytt hodesett, og debuterer med sitt første gamerkabinett.

Corsair fortsetter sin siste satsning på spillmarkedet, og slipper nå flere produkter i Vengeance-serien. Sist ut av fabrikken er et hodesett med støtte for 7.1 surround-lyd og Corsairs første Vengeance-kabinett, kalt C70.

Utvider gamer-sortimentet

Når du hører Corsair tenker du kanskje fortsatt på SSD-er, minnemoduler og strømforsyninger. Sannheten er at de fortsatt produserer disse produktene, men har også begynt å produsere en lang rekke andre dingser, myntet for den seriøse gameren. Vi har allerede testet Corsairs mus og tastatur i Vengeance-serien til stor glede, og nå slipper selskapet ytterligere spillprodukter til Vengeance-serien sin.

Trådløs lyd til spillere

Hodesettet Vengeance 2000 Wireless 7.1 er trådløst, og har en rekke imponerende spesifikasjoner å vise til. Med en batteritid på ti timer og en rekkevidde på omtrent 13 meter kan du farte rundt i hele rommet mens du lytter til surroundlyd i enten 5.1- eller 7.1-format. Hodesettet benytter seg av HRTF-teknologi (en avansert måte å si surround-lyd fra to høyttalere) for å gi deg beskjed om hvor lyden kommer fra, og med en 50 milimeters-elementer på hvert øre bør du ha nok trykk i øret for å høre hvert eneste skritt og skudd fra fiendene rundt deg.

Vengeance 2000 kommer med en Micro-USB-kabel for lading, som kan brukes både under spilling eller når du har lagt hodesettet til side for lading. Hodesettet har selvfølgelig også en mikrofon med innebygd støyfjerning, slik at viftebråk og barneskrik ikke blir sjenerende når du snakker med vennene dine på Ventrilo.

Første Vengeance-kabinett

I tillegg til det nye hodesettet slipper Corsair også et nytt kabinett til sin Vengeance-serie. Kabinettet heter C70, og er laget med aktive gamere på farten i tankene. Kabinettet skal nemlig være enkelt å bære med seg, samtidig som den har plass for alt det en gamer skulle ville putte i den. Her snakker vi plass for opp til to 240-millimeters radiatorer til vannkjøling, og enkle tommelskruer til utvidelsesbrønnene, slik at du raskest mulig kan sette inn alle skjermkortene dine. Det samme gjelder forøvrig både harddiskburet og rammen til de optiske drivene, som enkelt kan puttes inn uten en eneste skrutrekker.

I tillegg til dette har Corsair også stappet inn tre 120-millimeters vifter, med oppsett for ytterligere syv vifter. Som mange andre kabinetter kommer også C70 med et vindu på den ene siden, slik at du alltid kan titte inn på dine kjære komponenter, og se at alt er som det skal være.

Pris og tilgjengelighet

Vengeance 2000-hodesettet forventes å komme på markedet i juni, mens C70-kabinettet er forventet en gang i neste måned. Norske priser er fortsatt ikke kjent, men i USA vil de gå for henholdsvis 149 dollar (850 kroner) og 139 dollar (800 kroner).

For mer informasjon kan du titte innom Corsairs Vengeance-side, hvor du finner både bilder og spesifikasjoner til alle deres gaming-produkter.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen