CorelDRAW Graphics Suite X4 ute

Programpakken CorelDRAW Graphics Suite X4 ble lansert for en uke siden med mange nyheter, men programpakken skal også være mer brukervennlig enn tidligere.

Bruksområdene er grafisk design og bilderedigering. Den kan brukes i arbeid med ulike typer presentasjoner, illustrasjoner, logoer, webgrafikk, brosjyrer, pluss tradisjonell bilderedigering.

CorelDRAW Graphics Suite X4 består av følgende programmer:

  • CorelDRAW X4 - for design og oppsett av bilder og dokumenter.
  • Corel PowerTRACE X4 - verktøy for "bitmap-to-vector"-skissering.
  • Corel PHOTO-PAINT X4 - for bilderedigering.
  • Corel CAPTURE X4 - for å fange skjermbilder.

Nye funksjoner

Mange av nyhetene i CorelDRAW Graphics Suite X4 er blitt realisert etter samarbeide med profesjonelle designere som jobber med dette til daglig. Blant mange nyheter i programmet er forhåndsvisning av tekstformatering, rask identifisering av fonttyper og interaktive tabeller som gjør det enklere å strukturere dokumenter.

Den nye pakken er spesielt tilrettelagt for Windows Vista, men den støtter også Windows XP. Videre krever programmet en PC med 512 MB, Pentium III 800 MHz type prosessor og 430 MB ledig harddiskplass.

CorelDRAW Graphics Suite X4 skal være tilgjengelig i en rekke europeiske land. Veiledende pris er 329 britiske pund (3500 kroner) for fullversjon, og 149 pund (1600 kroner) for oppgradering.

Last ned

Les mer om programpakken på corel.co.uk/coreldraw. Du kan eventuelt laste ned en prøveversjon og bruke den gratis i 15 dager.

(Kilde: PhotographyBlog)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen