Corel slipper Paint Shop Pro X

Paint Shop Pro har alltid hatt fokus på at det skal være enkelt å bruke, og har derfor lenge vært en favoritt hos hjemmebrukere som ikke har råd til Adobe Photoshop. Corel har likevel lagt til en rekke egenskaper som vil være nyttige for profesjonelle brukere.

I den nye versjonen av Paint Shop Pro, finner man funksjonen Smart Photo Fix, som analyserer et bilde og foreslår hva man kan gjøre for å øke bildekvaliteten. Makeover Tools kan fikse urenheter i huden, skaffe hvite tenner og mørkere hudfarge. Object Remover kan fjerne uønskede objekter, og legge på en ny bakgrunn.

Photo Album 6, tillater nå direkte nedlasting av bilder fra digitalkamera, og roterer automatisk bildet. Photo Finder-verktøyet vil kunne søke gjennom maskinen din, og finne alle dine bilder, mens Photo Trays er et verktøy for å sortere bilder for e-post, utskrift og deling.

Programmene er tilgjengelig fra Corels hjemmesider. Paint Shop Pro X koster $129, vel 800 kr, og blir levert sammen med standardversjonen av Photo Album 6. Deluxe-utgaven av Photo Album koster $49, vel 300 kr, og du får tre andre programmer med på kjøpet.

Kilde: BetaNews

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen