CordLite lyser opp kabelen om natta

Teknofil CordLite lyser opp kabelen om natta

CordLite lyser opp kabelen om natta

Det blir slutt på kabelfomling i mørket med denne oppfinnelsen.

Nettstedet og folkefinansieringstjenesten Kickstarter ser ut til å være en utømmelig kilde for nyttige prosjekter og oppfinnelser (og selvsagt en hel haug med ubrukelige ting også). Sist ut er produktet CordLite – en kabel som lyser i mørket når du tar på den, slik at du lett kan koble den til smarttelefonen.

Vi vet ikke hvor utbredt problemet med å ikke kunne koble mobilen, nettbrettet eller andre elektroniske dippedutter til ladere i mørket er, men CordLite lover i alle fall at det blir slutt på den slags trøbbel.

Trykkfølsom

CordLite er en kabel som benytter seg av lysdioder til å lyse rett frem, slik at du lett kan se hvor du skal plugge den i. Overflaten er trykkfølsom, slik at den bare lyser når du tar på den. Hendig og elegant.

Det vil heller ikke bli noen forvirring om hvilken side som er riktig. Et par lysindikatorer på toppen av kabelhodet gir deg nemlig informasjon om akkurat dét.

Bare for Apple

En negativ side med CordLite er at den i første omgang kun støtter Apples iDingser som iPod, iPhone og iPad. Hvis prosjektet blir en suksess, skal vi likevel ikke se bort ifra at også andre merker får ta del i gleden i fremtiden.

I skrivende stund har CordLite samlet inn 27 500 dollar fra 654 støttespillere. Målet er 70 000 dollar og de har 37 dager igjen før fristen går ut.

Prisen for støttespillere er 25 dollar (150 kroner), mens den går opp til 35 dollar (210 kroner) når Kickstarter-kampanjen er over.

Se Kickstarter-presentasjonen av CordLite i videoen nedenfor:


(Kilde: Kickstarter)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen