Test

Coolit Eco A.L.C

Det var Asetek som kom først på banen med komplette og forseglede vannkjølingssett, såkalte "alt-i-ett"-løsninger. Vannkjølingen kommer ferdig satt sammen med både pumpe, radiator, kjøleblokk, slanger og væske. Det er ikke lenger slik at man trenger gode mengder kunnskap for å drive med vannkjøling, en skrutrekker og litt forsiktighet er nok.

Frem til nå har det kun eksistert to slike produkter på det norske markedet, begge er basert på Aseteks løsning kalt LCLC. Northq laget bare en ny produkteske, mens Corsair forbedret det samme designet. Coolit har laget en helt egen løsning, en løsning som inntil nylig ikke har vært tilgjengelig i Norge.

Vi besøkte Coolit på Cebit, og få dager etter vi hadde kommet oss hjem stod det et testprodukt klart på døren. Eco A.L.C er produktet vi nå skal ta en nærmere kikk på. Dette er et komplett vannkjølingssystem hvor enkle og solide monteringsteknikker er tatt i bruk, sammen med et par andre teoretisk gode ting. La oss finne ut hva dette produktet er godt for!

Takk til Coolit som sendte kjøleren til test.

Coolit ECO A.L.C.   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen