Test

Cooler Master Storm Sentinel Advance

Cooler Master har nå hevet seg inn på markedet blant musepekere og musematter, et godt steg vekk fra kjøleløsningene de gjorde seg selv kjent ved. De kan tilsynelatende gjøre det godt helt fra starten, ut i fra spesifikasjonene virker pilotmusen som et spennende produkt.

Cooler Master Storm Sentinel Advance (puh!) er navnet. Dette er en spillmus som ikke er symmetrisk, den er spesielt ergonomisk tilpasset for enten høyre eller venstrehendte personer. Belysning i en rekke farger er på plass, sammen med en OLED-skjerm i toppen. Denne inneholder informasjon om oppløsningen musen kjører på, samt at du kan laste inn et eget bilde på omtrent 42 piksler.

Du trodde kanskje også at 3200 DPI var der grensen skulle gå for hvor sensitiv en mus skal være? Vel, du tok feil. Hva man egentlig skal med mer lurer vi litt på, men Cooler Master har klemt på plass hele 5600 DPI. Dette gjøres ved hjelp av to lasere, fremfor bare én. En av laserne tar seg av X-aksen, mens den andre konsentrer seg om Y-aksen. Dette betyr igjen at du har mulighet til å gi musen forskjellig sensitivitet i forhold til hvordan du beveger den.

Dette var nok til å vekke min interesse, la oss ta en nærmere kikk!

Takk til Cooler Master som sendte produktet til test.

Cooler Master CM Storm Senitnel Advance   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen