Cooler Master slipper verstingkabinett

Cooler Master slipper verstingkabinett

Cosmos II er kabinettet for PC-byggere med ekstra store behov.

Noen klarer seg fint med en liten og enkel datamaskin, mens andre har litt mer ekstreme behov og ønsker. Hører du til sistnevnte kategori kan muligens Cooler Masters nye og ikke minst store kreasjon være noe som kan føres opp på ønskelista.

Den sorte kjempen i stål og aluminium fått navnet Cosmos II og er 20 prosent større enn forgjengeren. Cooler Master mener det er i en klasse for seg selv og kaller det derfor et Ultra Tower. Med tanke på at det er 70 centimeter høyt, har plass til 13 harddisker og veier 22 kilogram kan vi vel ikke si så mye på det.

I fronten finner vi et kontrollpanel som lar deg styre viftene – det er plass til ti stykker på 120 mm – og seks USB-porter, hvorav to er USB 3.0. Minijacker for lyd og en eSATA-port er også på plass.

Med så mye rom er det ingen tvil om at Cosmos II er myntet på deg som skal bygge en PC litt utenom det det vanlige. Her kan du stappe inn XL-ATX hovedkort, vannkjøling og 4-veis SLI om du føler for det.

Cooler Masters ultratårn har fått en prislapp som matcher størrelsen. Du må nemlig ut med omtrent tre tusen kroner for et eksemplar, og da følger det verken med tralle eller sherpa. Skremmer ikke dette deg kan vi opplyse om at det er i salg fra slutten av måneden.

Er ikke bildene nederst heite nok for deg har du også skrytevideoen under å glo på, eller du kan besøke kabinettets hjemmeside.

Kilde: Pressemelding

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen