TEST: Cooler Master Hyper N520
Test

Cooler Master Hyper N520

Konklusjon

Cooler Master har med deres Hyper N520 definitivt konstruert en god kjøler, men vi vegrer oss litt for å gi den vårt "anbefales"-stempel. Kjøleren viser til gode temperaturtester, monteringen er solid og den støtter mange sokler. Ulempene drar dessverre disse fordelene et hakk ned, høyt støynivå og komplisert montering gjør at vi akkurat ikke vil sette vårt stempel på enheten. Men, for all del, det er et godt produkt.

Etter temperaturtestene ender kjøleren opp blant de tre beste kjølerne vi har sett på den siste tiden. Kjernetemperaturen blir holdt nede på 52,5 grader ved 90 W belastning, mens den stiger til 64,6 grader når belastningen økes med 30 Watt.

Når vi retter mikrofonen mot kjøleren, ser ting dessverre ikke like bra ut. Med 39 dBA under våre målinger kan vi bare konkludere med at dette er en kjøler du definitivt vil høre, men vi har riktig nok sett betydelig verre eksempler.

I skrivende stund er det kun en norsk nettbutikk som har Hyper N520 i sitt sortiment, og prisen er definitivt overkommelig. For litt over 260 kroner og 20 minutter med montering kan denne kjøleren sitte meget godt plassert på ditt hovedkort.


+ Meget god temperaturytelse
+ Solid montering
+ Bred sokkelstøtte
+ Pris


- Høyt støynivå
- Komplisert montering

Cooler Master Hyper N520

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen