TEST: Cooler Master Hyper N520
Test

Cooler Master Hyper N520

Kjøleren

Hyper N520 består av totalt 48 tynne aluminiumsplater som er tredd på totalt seks varmerør. Platene sitter tett, og sammen utgjør de et overflateareal på omtrent 5200 cm2. Som vi nevnte på forrige side så står ikke viftene rett ovenfor hverandre, noe som betyr at ikke all overflaten blir utnyttet når viftene både drar og suger luften vekk. Kjøleren er tett langs kortsidene, noe som forhindrer luften i å slippe ut før den har tatt med seg varme hele veien igjennom kjøleren.

Prosessorflaten består av blankpolert kobber, Cooler Master har droppet nikkelplateringen som veldige mange andre produsenter velger. Flaten er så flat som det lar seg se, uten å bruke mer avanserte instrumenter. Tvers igjennom denne blokken går de tre 6 mm tykke varmerør, mens to ekstra varmerør i hvert sitt hjørne kun trekker varmen en vei.

Montering

Montering av denne enheten innebærer mange deler, og du er pent nødt til å ta frem skrutrekkeren. For festing av enkelte sokler trengs det faktisk en fastnøkkel, men for å gjøre ting lettere har Cooler Master lagt ved et lite adapter som konverterer mutterhodet slik at du kan bruke en helt vanlig stjerneskrutrekker for montering. Det er også lagt ved bakplater, så hovedkortet må tas ut av kabinettet om du ikke har en åpning i hovedkortbrettet for slike oppdrag.

Med kjøleren godt montert på vårt sokkel 775-hovedkort, ser vi at den har god klaring til samtlige komponenter. Kjøleren er riktig nok ikke store tassen, så mer eller mindre du har noen spinnville brikkesettkjølere skal dette gå fint. Festemekanismene holder kjøleren meget godt på plass, og ved hjelp av bakplatene føles det hele ekstra stabilt.

Cooler Master Hyper N520

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen