Test

Cooler Master HAF 922 Mini

Cooler Master burde være kjent for de fleste. For min del var min første 3-parts prosessorkjøler fra akkurat denne produsenten, men det er lenge siden nå. Vi har testet en rekke produkter fra dem blant de fleste produktgruppene de dekker. Nylig rullet det inn et par produkter fra denne produsenten, ett av disse var kabinettet HAF 922 Mini.

HAF 922 er en krympet versjon av storebroren som bærer navnet HAF 932. Selv har jeg hatt lyst til å teste HAF 922 en liten stund nå, men det gikk i glemmeboken helt til jeg oppdaget det bak skranken på det lokale postkontoret. Et par uker senere, var det på plass. Designet er mer eller mindre dønn likt som forgjengeren, men dagens testmodell har en noe krympet høyde. Det er dermed plass til mindre i HAF 922, fremfor 932, men det betyr ikke at innsiden er direkte trang av den grunn.

Kabinettet er i hovedsak rettet mot spillerne, og i tråd med slike kabinetter er ikke designet akkurat stilrent. Det bærer preg av en rekke profiler og funksjoner man vil få nytte av. Vi tar en nærmere titt!

Takk til Cooler Master som sendte produktet til test.

Cooler Master HAF Mini 922   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen