Contax SL300R T* til Europa

Trykk på bildet for å se flere og større bilder
Basis-spesifikasjonene på det nye kameraet er ordinære; 3 Megapiksler og 3x optisk zoom. Men kamerahuset er svært lite, kun 1.6 cm dybt, og vridbart. Kameraet blir dermed det minste på markedet med vridbar skjerm eller vridbart kamerahus. Kameraet er laget i metall, men har lærflater foran på kameraet slik at det skal bli mer behagelig å holde.

Kameraet har tilsynelatende svært rask lagring til høyhastighets SD-minnekort; det kan ta opp bilder i full oppløsning med 3.5 bilder i sekundet helt til minnekortet er helt fullt. Dette er intet mindre enn imponerende. Videre kan det ta opp video med VGA-kvalitet/30 bilder i sekundet til minnekortet er fullt.

Kameraet har en liten skjerm på 1.5 tommer, men skjermen er relativt detaljert med 118000 piksler. Skjermen skal også være av en ny type som har bedre egenskaper i enkelte forhold.

Trykk på bildet for å se flere og større bilder

Objektivet bærer Carl Zeiss-navnet. Den spesielle T*-coatingen til Zeiss skal være brukt, og dette markedsfører Contax ved å bruke "T*" i navnet til kameraet. Ellers har objektivet tilsynelatende ordinære egenskaper, med en zoom tilsvarende 38-115 mm og en lysstyrke på F2.8-4.7.

Bildebrikken som brukes er bare 1/2.7 tommer stor, men Contax påstår at bildene skal ha fin fargegjengivelse og spesielt lite støy. RTUNE-bildeprosessoren skal sørge for dette.

Kameraet er utstyrt med oppladbart batteri som lades opp inne i kameraet, det følger derfor med strømadapter. Det følger også med lærveske og adapter for filtre.

Pris i Norge er enda ikke kjent. En side-ved-side sammenlikning av spesifikasjonene mot det tilsvarende Nikon Coolpix SQ finnes her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen