Conan til 17. mai

Voksne rollespillere over hele verden har gledet seg lenge til Age of Conan, og nå er ventetiden snart over.

Det er nok sikkert ingen tilfeldighet at Skøyen-baserte Funcom lanserer sitt meget etterlengtede onlinerollespill på selveste 17. mai, og det kommer nok til å gjøre underverker for aksjekursen til det børsnoterte selskapet. USA, Tyskland, Frankrike, Australia, Storbritannia og Norden blir de første i verdens som får debutere i Cimmeria.

Mye oppmerksomhet
Funcom vant blant annet tittelen for beste onlinerollespill både under fjorårets E3 i Los Angeles, samt under Games Convention i Leipzig. Med tanke på suksessen spill som World of Warcraft har hatt, er det enorme forventninger til Funcoms hjertebarn.

Produktsjef Jørgen Tharaldsen i Funcom sier at det er en tilfeldighet at spillet lanseres på nasjonaldagen.

- Vi ville i utgangspunktet lansere 20 mai, men vi tjuvstarter litt for å lede folk inn gradvis. Dette er utelukkende for å ikke knuse alt vi har av datasystemer, og at vi får folk inn sakte, men sikkert. At lanseringen er på 17. mai er ikke noe vi gjør noe ut av, bortsett fra internt. Vi kommuniserer ikke at vi er norske internasjonalt, vi er et multinasjonalt firma. Akkurat nå er alt veldig spennende, og vi har fått veldig god feedback den siste perioden. Age of Conan vokser på alle rankinger, og er nå nummer en på Gamespot, kun slått av Grand Theft Auto 4. Det sier litt om forventningene, sier Tharaldsen til Teknofil.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen