Computex i bilder - del 1

Alternativ tekst mangler
På Computex går enkelte langt for å få oppmerksomhet.

GeForce 7950 GX2 ble offisielt lansert i dag, og en rekke skjermkortprodusenter viser naturligvis frem sine produkter. Disse er for så vidt lite spennede, med tanke på at alle produsentene benytter Nvidias referansedesign - det eneste som skiller de er produsentens eget klistremerke.

Men GeForce 7950 GX2 er ikke de eneste kortene med doble grafikkprosessorer. Både Asus, GeCube og Chaintech viser frem løsninger basert på andre grafikkbrikker. Ellers er det lite spennede på grafikkfronten på årets Computex .

Har du hørt om aircondition til PC-en? Vi kom over en slik løsning på messegulvene i dag. Ellers kryr det også av ulike kjøleløsninger, inkludert vannkjøling.

Kabinetter finnes også som vanlig i alle ulike farger og fasonger - noen mer spennende enn andre. For ikke å si PC-tilbehør som mus, tastaturer og høyttalere. Computex formelig flommer over av slike produkter. Ikke alt er like spennende, for å si det mildt. De fleste produktene fremstår som rene kopier av de mer kjente merkene.

På hovedkortfronten er det nForce 5-serien og Intel 965 som gjelder. Alle hovedkortprodusentene med respekt for seg selv viser frem sine produktnyheter for henholdsvis AMD AM2-sokkelen og Intel LGA775 med Conroe-støtte.

Vel, nok prat. La oss ta en titt på noen bilder fra dag 1 (alle bilder kan åpnes i større versjon).
GeForce 7950 GX2 fra Leadtek.Tilsvarende fra Gigabyte.Inno3Ds bidrag.GeCubes doble Radeon X1600 XT-kort.Og her er Asus' kort med to Radeon X1600 XT-brikker.Chaintech viser frem noe så sært som et kort med doble GeForce 6600 GT-brikker.GeCube-kort med HDMI-støtte og den nødvendige HDCP-brikken ombord. Hørte vi HTPC?Foxconn viste frem et oppsett med doble GeForce 7950 GX2-kort. Foxconn var svært sparsom med informasjon om oppsettet, og kunne ikke svare på om det kjørte fireveis SLI eller ikke (enda ikke lansert fra Nvidias side). Men ifølge selskapets representat skulle det være mulig å få til - til tross for at støtten er uoffisiell.En kjenning: Sapphires X1900 XTX Toxic - altså en vannkjølt modell.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen