Computex er i gang

Hardware/Taipei: Computex er uten tvil den messen vi ville valgt oss om vi kunne dratt på en messe i året, her er fokuset helt og holdent på all verdens maskinvare og ikke på ting som pengetellemaskiner. Messen foregår i Taipei som igjen ligger i Taiwan. I år er det faktisk 30-års jubileum for hele messen.

TWTC Hall 1
TWTC Hall 1
TWTC hall 1 fra fulgeperspektiv
TWTC hall 1 fra fulgeperspektiv

Nå har Computex vært i gang i flere timer og vi har fått et solid førsteinntrykk. Som de to siste årene foregår nå messen over flere deler av Taipei, noe som kanskje ikke her helt praktisk, men det går seg jo til. Som vanlig er det også hallen i Nangang som er den mest spennende for oss, selv om produsenter som Asus og Gigabyte gjemmer seg unna nede i sentrum.

Her har det vært full trykk siden åpningen og de ulike produsentene prøver naturlig nok å overgå hverandre på forskjellige måter. Noe av det som kanskje får mest oppmerksomhet er de ulike konkurransene der man kan vinne penner, minnepinner og andre reklameartikler. Til det brukes gjerne lettkledde kvinner, og de trekker store mengder med tilskuere.

AMD holder kurs for nybegynnere.
AMD holder kurs for nybegynnere.

De helt store nyhetene er det så langt ikke sett mye til. Naturlig nok er det mye nytt, men intet grensesprengende. I tillegg er det mye som strengt tatt er gårsdagens nyheter, men som er spennende likevel. Følg med videre utover dagen og dagene som kommer. I tillegg er det fritt frem til å komme med tips om ting vi skal se på eller titte etter.

Shamino er i gang med overklokkingen
Shamino er i gang med overklokkingen

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen