Computex 2004: Bildespesial del 1


Ballonger i alle fasonger hilset de besøkende på messeområdet

For et par uker siden skrev vi om Computex Taipei her på Hardware.no, som ble sagt å være tidenes største Computex. Med rundt 250 000 besøkende, er det bare CeBIT i Tyskland som er større.

Årets slagere
Som vi var inne på i vår første rapport fra Computex, var årets messe preget av lanseringer av AMD sin Socket 939-plattform, Intel sin LGA775-plattform samt mini-PC-er i alle former og fasonger. Dessuten kunne grafikkort basert på PCI Express-grensesnittet fra en rekke leverandører beskues. Det skal heller ikke stikkes under en stol at såkalte "booth-babes" ikke var en sjeldent syn på Computex. Hvis leserne ønsker det, kan vi komme tilbake med en artikkel om det siste "temaet" ;-)

Len deg tilbake og nyt bildene. Det er herved duket for del 1 av vår bildespesial fra Computex Taipei 2004!Taipei 101 - for tiden verdens høyeste bygning med 508 meter og 101 etasjer. Bygningen ruver godt i landskapet og er strategisk plassert omtrent midt i messeområdet for Computex Taipei [mer informasjon].


Bilde fra inngangspartiet til en av de mange messehallene. Avstanden mellom de ulike hallene er ikke stor, slik at Computex fremstår som svært kompakt. Det er fullt mulig å spasere gjennom det meste av messen på en dag.

De fleste av "de store" var selvsagt til stede på Computex, som AMD, Intel, VIA, SiS, ECS, ASUS, MSI, Gainward, AOpen, ABIT, BenQ osv. Likevel glimret enkelte viktige aktører med sitt fravær, som f.eks. Plextor, Samsung og LG.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen