Columbia filmer grafisk novelle

Det er Variety som melder at Columbia skal overføre den overnaturlige grafiske novellen "The Preacher" til det store lerret. Og med Sam Mendes bak regispakene kan dette se ut til å bli en film verdt å se frem til.

Ikke ukjent med mediet

Sam Mendes gjorde seg bemerket da han i 1999 debuterte med forstadsdramaet "American Beauty", en film som sikret ham Oscar for beste regi. Filmen hanket samtidig inn Oscar for beste mannlige hovedrolle (Kevin Spacey), cinematography, originale manus og ikke minst Beste film.

Senere gjorde han krigsdramaet "Jarhead" med Jake Gyllenhaal, og snart vil han være kinoaktuell med "Revolutionary Road" med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet, sistnevnte giftet han seg med i 2003.

Tom Hanks gjorde en av sine ytterst få roller som skurk i dramaet
Tom Hanks gjorde en av sine ytterst få roller som skurk i dramaet "Road to Perdition".


Sam Mendes er ikke ukjent med å overføre tegneserie til film. I 2002 sørget han for å overføre den grafiske novellen "Road to Perdition" til filmformatet, en film som høstet lovord fra kritikere så vel som publikum.

På søken etter Gud og ondskapen

Kor fortalt er "The Preacher" historien om en prest i en liten by i Texas som har mistet sin tro og er blitt vert for en kraft født av en demon og en engel. Han vandrer omkring i Amerika på søken etter Gud som har sagt opp jobben sin og for å bekjempe ondskapen. Han blir kalt The Preacher og han ønsker å snakke med Gud for å finne svaret på hvorfor Han har ført menneskeheten så til de grader ut på viddene.

Serien er skapt av Garth Ennis og Steve Dillon og den er blitt forklart som en blanding av western, actiob, Americana, religion, overtro, kjærlighet, drama og humor. Serien strekker seg over 75 nummer som ble skapt i årene 1995 til 2000 og har vunnet en rekke priser, blant annet fire Eisner Awards.

Da
Da "The Preacher" dukket opp første gang i 1995, ble den raskt et kultfenomen.


Etter sigende skal Neal Moritz ("I am Legend") produsere filmen gjennom sitt Sony-baserte selskap Original Film. Ken Levin og Ori Marmur skal også være tilknyttet på produsentsiden. Columbia planlegger dessuten å filmatisere "The Boys", skapt av de samme Moritz og Netter.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen