Cola-PC fra Lenovo

I forbindelse med de olympiske leker i Beijing i Kina i 2008 har Lenovo inngått et samarbeid med hovedsponsor Coca-Cola, og det første resultatet av dette samarbeidet er en bærbar "cola-PC".

PC-en er basert på Lenovo Tianyi F20, som i skrivende stund er selskapets mest populære bærbare maskin. Cola-varianten har fått det kledelige navnet F20 iCoke. Den vil bli tilgjengelig i det selskapet kaller et svært begrenset antall.

Maskinen har en skjerm i bredformat på 12,1 tommer som blir matet med grafikk fra den integrerte Intel GMA 900-løsningen. Prosessoren er en laveffekts-modell av typen Pentium M 778 (kjører normalt på 1,6 GHz og med 400 FSB), og maskinen har 512 MB DDR2-minne og en 80 GB harddisk.

Videre har maskinen integrert trådløst nettverkskort, Bluetooth, 3 stk. USB 2.0-porter og én FireWire-port. Flere detaljerte spesifikasjoner er ikke tilgjengelig.

Lenovo trekker frem at maskinen vil bli utstyrt med en rekke iCoke-finesser, som bakgrunnsbilder, skjermsparere og en knapp som vil gi direkte tilgang til nettstedet iCoke China. Vi ser imidlertid ikke helt poenget, men det kan godt hende at noen "Cola-freaker" der ute ser noe vi ikke ser.

F20 iCoke skal være tilgjengelig fra denne måneden, men norske Cola-fans må se langt etter å få se den i norske butikker. Maskinen vil kun bli tilgjengelig gjennom utvalgte kinesiske forhandlere, samt gjennom Lenovo.com.

(Kilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen