Cohens homofilm skaper bråk

Tidligere i år fikk vi høre at Cohens nye homofilm skapte bråk for lokalbefolkningen i Kansas. Hverken flyplasser eller kirker fikk være i fred da den homofile motereporteren Bruno herjet. Nå skaper Cohen igjen oppsikt med karakteren Bruno, og denne gangen var det et moteshow i Milano som fikk gjennomgå, det melder nettstedet filmz.dk.

Cohens nye homofilm skaper liv og røre.
Cohens nye homofilm skaper liv og røre.

Overrasket arrangørene

Fredag morgen inntok han nemlig podiet på moteshowet iført et kostyme fra sin nye film, med den absurd lange tittelen: "Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt".

Dette var en stor overraskelse for arrangørene, som fikk en sikkerhetsvakt til å hive Cohen ned fra scenen. Han ble så eskortert bort i en politibil.

For dem som har lyst å se hendelsen på film, så er den å se her.

Ute etter å provosere

Karakteren Bruno, som er kjent fra "Da Ali G Show", er en homofil motereporter som opptrer som selvutnevnt moteikon og som, tittelen litt mer en antyder, er kjent for å lage pinlige intervjuer.

I filmen skal vi få følge Bruno på en reise hvor han intervjuer en rekke folk - alt fra konservative makthavere til berømtheter innen mote og underholdning. Hans mål er å lokke dem til å komme med politisk ukorrekte uttalelser eller å prøve å provosere frem fordomsfulle reaksjoner, om de viser tegn til homofobi.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen