Cobain-doku underveis

Kurt Cobain var grunnla bandet Nirvana, fedrene av grungebevegelsen,som slo rot på slutten av åtti- og begynnelsen av nittitallet. Med basis i byen Seattle i USA slo Nirvana og band som Pearl Jam og Alice in Chains gjennom med tekster som traff nerver hos forvirrede og deprimerte tenåringer.

Basert på bok

Nå kommer det en ny dokumentar om Kurt Cobain, denne gangen helt offisielt.
Nå kommer det en ny dokumentar om Kurt Cobain, denne gangen helt offisielt.

Empireonline.com melder at den kommende dokumentaren vil bli basert på boka "Heavier than Heaven", skrevet av Charles Cross. Det kan diskuteres hvorfor det har tatt så lang tid å få igang produksjonen av en offisiell film, men noe av grunnen kan være rettighetsdiskusjonene som har pågått i over et tiår mellom de resterende bandmedlemmene Dave Grohl og Krist Novoselic og Kurt Cobains enke - Courtney Love.

Cobains personlige tragedie har vært gjenstand for flere dokumentarer, bøker og filmer. Mest kjent er nok filmen "Kurt & Courtney", der Nick Broomfield tar opp emnet om hvorvidt Kurt tok selvmord eller ble drept, og Gus Van Sants produksjon "The Last Days".

Den nye offisielle dokumentaren har fått fansen til å heve et skeptisk øyenbryn siden det er Courtney Love sitter på produksjonsrettighetene. Love og Cobain var kjent for sitt selvdestruktive forhold til hverandre, og fansen har i mange år anklaget Courtney Love for å ha ødelegt Kurt, melder empireonline.com.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen