Test

Cliff's FanBus

Det var etter at jeg hadde gått til anskaffelse av 2 stk. 120 mm Panaflo vifter at jeg følte jeg trengte litt mer kontroll over "respiratoren" min. Den evinnelige susingen fra viftene ble ganske irriterende. Jeg forhørte meg litt omkring på nettet, og fikk positiv omtale angående Cliffs Fanbus.

Selve kontrolleren er meget enkel i oppbyggningen.(avviker noe fra bildet). Den består av 1 stk. av/på bryter for alle tilkoblede vifter, 2 trinnløse brytere som kan regulere viftehastighet, og en diode som viser om Fanbusen er av/på. Bak plata, altså det som står inne i maskinen, sitter det 2 regulerbare motstander. Disse gjør underverket i å få viftene til "å tie stille".

Selve monteringen KAN være litt vrien. For meg var alt ferdig oppkoblet på 10 minutter. Baksiden består av + og - innganger, akkurat som bak på en forsterker. Du plugger de viftene som du ønsker at skal arbeide sammen inn på en krets, og resten inn på den andre. Med andre ord IDIOTSIKKERT! Er du derimot nybegynner innen elektronikk, anbefaler jeg at du skaffer deg litt veiledning. Litt kjedelig å kortslutte ting, selv om det nesten er umulig.

Fordelen med å bestille en vifte-kontroller fra Cliff Anderson er at han kan bygge enheten etter din oppskrift. Med andre ord, du får den sånn du vil ha den. Min enhet fikk jeg spesial bygd etter mitt bruksområdet. Han er meget samarbeidsvillig og hjelper deg med å finne den løsningen du trenger. Mitt kundeforhold til Cliff er utelukkende positivt.

Betalingen foregår på en svært enkel måte. Jeg sendte min bestilling (et A4 ark som beskrev hvordan jeg ville ha min enhet) + 30$ i en konvolutt, til en adresse du får oppgitt. Det tok deretter 2 uker, så dumpet det en lapp ned i postkassa om at pakken var kommet.

::: Konklusjon

Cliffs Fanbus er en meget anvendelig og nyttig enhet for oss overklokkere eller for de som bare har "viftesjuken". Den er enkel å installere, er ikke dyr, har et stort bruksområde og du får den slik du vil ha den.


Karakter:
+ Bruksområde
+ Pris
+ Fleksibilitet hos Cliff


- Kan kun bestilles fra USA

Fanbusens pris kommer an på hvor mange knapper og switcher du vil ha på den. Jeg betalte $30 for min.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen