Clevo med monsterbærbar

Alternativ tekst mangler
(Bilde: MobileLink)

M590K er modellnummeret til det nye beistet. Vekten på 6,5 kg vil kanskje skremme de fleste, men grafikkytelsen vil også være av en annen verden i forhold til de andre bærbare maskinene på markedet.

De to grafikkmodulene kan i dag fåes av typen GeForce Go 7800 GTX som i seg selv er det kraftigste skjermkortet for bærbare.

Prosessoren i denne maskinen er AMD Turion. Foreløpig kan disse prosessorene fåes opp til 2,2 GHz og som de andre AMD-prosessorene støttes 64-bit-instruksjoner. Brikkesettet kommer naturligvis fra Nvidia på grunn av SLI-støtten.

Skjermen er svært stor, hele 19 tommer. Oppløsningen er WSXGA+ (1680x1050). På grunn av den enorme skjermen og de to skjermkortene blir den fysiske størrelsen også stor, 47,6 x 34,3 x 2,95-4,7 cm er de ytre målene. Vekten på 6,5 kg er inkludert batteri.

Av andre spesifikasjoner ser vi plass til en SATA-harddisk (2,5"), fire høyttalere, fem USB 2.0-porter, TV-kort (både analog og DVB-T), webkamera (1,3 megapiksler), minnekortleser og eller det aller meste man kunne tenke seg til i en datamaskin.

Prisen er forventet å være høy. Fullspesifisert vil den sannsynligvis runde feil side av 30 000. Tilgjengeligheten er heller ikke kjent. Clevo selger ikke maskinene under eget navn, men det er flere nettbutikker som benytter seg av systemene til Clevo med egne navn.

(Kilde: Mobilelink.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen