Clavister samarbeider med Kaspersky Lab

Clavister utvikler IP-baserte sikkerhetsløsninger mens Kaspersky Labs arbeider med beskyttelse mot virus og annen skadelig kode. En modul med slik beskyttelse fra Kaspersky skal nå integreres i Clavister Security Gateway. Den vil bli kontinuerlig oppdatert med signaturoppdateringer fra Kaspersky for beskyttelse mot virus, trojanere og annen skadelig kode.

"Clavisters virusbeskyttelse baserer seg på strømmende teknikk som innebærer at filene gjennomsøkes og sjekkes mot Kasperskys Safe-Stream signaturer i den takt de lastes ned," sier John Vestberg, teknisk sjef hos Clavister. Siden filene ikke behøver å mellomlagres før de gjennomsøkes blir det mulig å håndtere veldig store filer på en minneeffektiv måte, ifølge Vestberg, "samtidig som det ikke oppstår noen egentlig øvre grense for antallet nedlastninger som kan håndteres simultant."

Clavister Security Gateway er et UTM-produkt (Unified Threat Management); en løsning som integrerer funksjoner som brannmur, VPN, antivirus, surfefilter, autentisering osv i én enkelt maskinvareplattform. Clavisters produktfamilie dekker behover for mindre lokalkontor til kraftige clustersystem i multigigabitklassen for nettoperatører.

Kaspersky leverer til mange brannmurprodusenter, blant annet Sonicwall og Juniper.

(Kilde: Pressemelding fra Clavister)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen