Civilization V vokser seg stort og religiøst

Utvidelsespakken Gods and Kings kommer til sommeren.

Tidligere i vinter ble det kjent at Firaxis jobber med en ny utvidelsespakke til Civilization V. Pakken har fått navnet Gods and Kings, og innfører blant annet religion og spionasje som elementer til spillet.

Spagetti-monsteret lenge leve

Opprinnelig ble det sagt at pakken skulle komme mot slutten av året, men nå kan Eurogamer fortelle at det allerede til sommeren vil bli mulig å spre din hjemmesnekrede religion til massene.

22. juni er datoen du må holde av dersom du vil utvide sivilisasjonen din.

Gods and Kings inneholder ni nye sivilisasjoner, ni nye verdensunderverker, tre nye scenarioer, nye bygninger og nye teknologier. Blant annet vil spilleren kunne stifte bekjentskap med Kartago, Nederland, mayaene og kelterne, hvor William den første av Orange, Boudicca og Pacal den store er ledere man kan bryne seg på.

De nye scenarioene er middelalderen, Romas fall og et viktoriansk science-fiction-scenario kalt «Empires of the Smoky Skies».

I tillegg kan du altså både spionere på nabostater for å få fatt i nye teknologier, samt etablere din egen religion og så sende misjonærer ut til andre riker.

Les også: Anmeldelsen av Civilization V

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen