Cisco og HP skiller lag

På grunn av stadig økende konkurranse mellom Cisco og HP kommer systemintegratør-avtalen ikke til å bli fornyet. Det blir blant annet referert til Ciscos bladserversatsning.

I praksis betyr dette at HP ikke lenger er en sertifisert Cisco-forhandler og heller ikke er offisielt godkjent for å utføre vedlikeholdsjobber på Cisco-utstyr.

Dagens servicekontrakter med HPs sluttkunder vil bli overholdt til de utløper. I tillegg har det blitt sagt hos Cisco at de vil fortsette samarbeidet med HP i de miljøene der det er "naturlig" (dvs. enten pga. kundepolitiske forhold eller der det er mye penger på bordet).

Dette medfører også at en rekke eksisterende HP-kunder må skaffe seg tredjepartsavtaler på Cisco-support. I første omgang er det nok kanskje mest ryddig å spørre dagens HP-forhandler eller HP direkte om en anbefaling på videre strategi.

Nylig annonserte HP et nært samarbeid med Qlogic som vanligvis konkurrerer innbitt med Cisco, men dette er ikke primærårsaken til at Cisco ikke lenger ønsker å samarbeide. I en webcast bekrefter Cisco-ledelsen at HP ikke lenger passer inn i selskapets nettverkssentriske strategi.

Til sammenlikning er IBM en offisiell partner både av Cisco og Qlogic.

(Kilde: Infoworld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen