Cisco måtte nullstille passord

Det var tidlig onsdag at brukere av Cisco.com ble møtt av meldingen "Cisco has determined that Cisco.com password protection has been compromised." Brukerne ble oppfordret til å sende en e-post for å få nytt passord, eller ringe teknisk support dersom e-posten ikke ble besvart.

Det var en svakhet i søkeverktøyet på Cisco.com som visstnok skal ha ført til sikkerhetsbruddet, som selskapet selv hverken vil bekrefte eller avkrefte har funnet sted.

- En potensiell sårbarhet ble innrapportert av en tredjepart, Sa Ciscos John Noh. - Vi lette etter og ordnet opp i problemet, og som en sikkerhetsforanstaltning nullstilte vi alle passord. Vi tror ikke at passord ble lekket ut.

Noh kunne ikke si når brukerne ville kunne få nye passord, bare at selskapet nå jobber på spreng for å få løst dette.

Denne saken føyer seg inn i rekken av hendelser den siste tiden som omhandler Cisco og sikkerhet. Forrige uke ble det kjent at det var funnet sårbarheter i Cisco-rutere, men dette ble forsøkt dysset ned av selskapet. Senere samme uke forsøkte sikkerhetseksperter å utnytte disse svakhetene, i et forsøk på å vise Cisco at de ikke lot seg kneble.

Cisco selv benekter at passord-historien er relatert til Ciscos produkter, men selskapet er naturlig nok urolige etter alt som har kommet fram den siste tiden når det gjelder sikkerhet og Cisco-produkter.

(Kilde: Techweb.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen