Cisco klare med RFID-støtte

Lanseringene er et ledd i Ciscos strategi som går ut på å rulle ut RFID til bedriftskunder som ønsker å få kontroll med sine verdikjeder. For mer info om RFID, se Hardware.nos sak om dette.

På produktsiden er det snakk om switsjer og rutere med AON (Application Oriented Network) for RFID. Dette er en modul på RFID-middleware-nivå, bygget med tanke på å gi nettverket RFID hendelses- og filtrerings-funksjonalitet. I selve datasenteret vil dette kunne gi dataautentisering, ytterligere filtrering og bro-funksjonalitet for applikasjonsprotokoller.

- Potensialet for RFID i nettverk og såkalt distribuert intellligens har fått oss til å utvikle RFID-løsninger. Dette gir kundene det de trenger for å oppretteholde et enkelt, integrert og intelligent RFID-nettverk bygget på åpne standarder med mulighet for kompatibilitet mellom ulike leverandørers enheter, sa Ciscos Mohsen Moazami på EPCglobal 2005-konferansen i USA.

Cisco har også lagt til RFID-tjenester til sitt sortiment. Herunder ligger tjenester som sjekk av nettverk for å se om de er klare for RFID, pilot-tjenester og hjelp til implementering av produktene. En annen nyhet på denne fronten inkluderer planleggings- og design-tjenester sentrert rundt Ciscos 2700 Wireless Location Appliance. Dette er en produktlinje som ble introdusert tidligere i år, og som gir mulighet for å følge opptil 1 500 Wi-Fi-klargjorte RFID-brikker over WLAN.

Ciscos AON-produkter forventes sluppet i oktober i USA. Det er ukjent når dette kommer til Norge, og hva prisene vil være.

(Kilde: CRN.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen