Cisco fortsetter sterkt

Ciscos omsetning økte til 8,9 milliarder dollar i tredje kvartal av regnskapsåret 2007. I forhold til samme periode i fjor var veksten på 21 prosent. Resultatet etter skatt økte enda mer, opp 34 prosent sammenlignet med tredje kvartal 2006, til 1,9 milliarder dollar.

Cisco Norge gjorde det også godt i dette kvartalet; omsetningen økte med 34 prosent sammenlignet med i fjor. Ruting og svitsjing vokste med 30 prosent, men som for første kvartal er det produktområdet Advanced Technologies som har gjort det spesielt godt. Sistnevnte økte med 49 prosent. Innen Advanced Technology ligger IP-telefoni og Unified Communications som vokste med 95 prosent. Enda større var økningen i omstening innen lagringsnett: 200 prosent.

– Etterspørselen etter sikre og effektive kommunikasjonsløsninger er svært stor i Norge i forhold til resten av Europa. Landet vårt har et svært høyt kostnadsnivå som stiller store krav til innovasjon i både offentlige og private virksomheter. For tiden investerer norske virksomheter betydelige ressurser i ny teknologi for å bedre sin konkurransekraft, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

(Kilde: Pressemelding fra Cisco)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen