Cinet til skifteretten

For kun 3 år siden var det tre store Norske PC merker, nemilg REC, Cinet og Evercom. Sistnevnte slo seg konkurs for halvannet år siden, mens REC og Cinet slo seg sammen. Kort tid etter fusjonen gav de op REC merket og satset hardt på Cinet som merkenavnet. Men i dag ser det da ut til å være over for også denne bedriften.

Selv med en solid økning av salget på 38% var ikke dette nok for å holde selskapet på benene i det stadig tyngre markedet. Marginene har blitt for små sier daglig leder Roald Sannæs.

Sannæs melder også at de jobber med forskjellige måter å videreføre deler av driften. Vi skal komme tilbake til dette så fort vi får vite mer.

Undertegnede var senest i går i kontakt med Cinet for utlån av produkter. Den personen jeg da skulle snakke med var ikke tilstede, men skulle ringe meg i dag. Ikke overraskende har vi ikke fått denne telefonen.

Cinet har i lengre tid solgt bærbare PC'er som er basert på maskiner produsert av Asus. H. Ødegaard og CO fikk i fjor direktesalg av Asus sine bærbare PC'er slik at det fortsatt skal være mulig å få tak i de samme maskinene, men da under et annet merke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen