CinemaNow utvider tjenesten

Alternativ tekst mangler

CinemaNow er et selskap som tilbyr nedlasting av filmer mot betaling. Fra og med i dag, onsdag, skal det være mulig å laste ned en film, og deretter brenne den på en DVD - men det skal kun være mulig å ta én kopi av hver film.

En film som lastes ned og brennes på en DVD skal kunne avspilles på en vanlig DVD-spiller, både på en PC, en håndholdt enhet eller på en frittstående spiller i stua.

I første omgang vil CinemaNow tilby eldre filmer for nedlasting, men denne type tjenester vil trolig bli mer populære, og markedsanalytikere mener nedlasting av filmer vil etter hvert erstatte mer tradisjonell utleievirksomhet av filmer.

Filmindustrien tar imot slike tiltak med åpne armer. Benjamin Feingold, fra Sony Pictures, mener tilbudet kommer på et riktig tidspunkt - det kommer både forbrukere og filmselskaper til gode, og er et godt tiltak mot piratvirksomhet.

Fra og med i dag skal brukere kunne laste ned filmer fra filmdistributører som Walt Disney, Metro-Goldwyn-Mayer, Sony Pictures, LionsGate Entertainment og Universal Pictures.

Ifølge nettsiden Betanews skal også konkurrenten MovieLink komme med lignende tilbud om muligheten til å brenne filmer på en DVD, men foreløpig kun for brukere i USA.

Prisen for nedlasting av en spillefilm via CinemaNow er for tiden 8,99 dollar (rundt 56 NOK).

(Kilde: Cnet news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen