Chrome 3.0 beta sluppet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Allerede en uke etter Chrome 2.0 har Google nå altså sluppet betaversjonen 3.0.182.2 samt en mindre oppdatering 3.0.182.3 som løser et problem med kinesisk skrift. Nyhetene i denne versjonen er ikke store. Foruten nye versjoner av WebKit, V8 og Gears har Google inkludert muligheten for autokorrektur av små skrivefeil, ryddet og fikset småfeil i brukergrensesnittet og rettet en rekke feil som resulterte i at programmet kræsjet. En fullstendig liste over feil som er blitt rettet finnes her.

Den største nyheten er nok støtte for HTML5 video-taggen. Video-taggen lar en på enkelt vis inkludere videoer på en nettside. Videoklippet eller strømmen spilles av i en avspiller ikke ulik den som brukes på youtube. Fordelen ved å bruke taggen er at den ikke krever at man har flash installert og utvikler slipper å kjøpe eller utvikle egen videoavspiller. Taggen er allerede støttet i siste versjon av Opera, Firefox og Safari.

Google 3.0 Chrome kan lastes ned her.

(Kilde: Google Chrome Releases)

Som en observant forumbruker informerer om så er dette altså ikke snakk om en beta versjon. Chrome har 3 kanaler: dev, beta og stable. Versjonen det her prates om er altså en dev-release som ikke har dukket opp i betakanalen helt enda. Dersom man ønsker å ha muligheten for å veksle mellom de ulike kanalene kan man følge instruksjonene her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen