TEST: Chieftec Nitro Series 750 W
Test

Chieftec Nitro Series 750 W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Chieftec Nitro85+ 750 W er på ingen måte et dumt produkt. Her får du en modulær strømforsyning med 750 watt på lager til den nette sum av 800 kroner. I seg selv er dette godt, for det er da grenser for hvor eventuelt dårlig kvaliteten kan være.

Den påfølgende gode nyheten er at dette på en rekke områder er en virkelig god strømforsyning. Jeg ønsker ikke å rive i fortiden, men et par av de tidligere Chieftec-enhetene har ett litt frynsete rykte. Det jeg derimot kan fortelle nå, er at den tiden er over. Vi har testet en rekke Chieftec-strømforsyninger den siste tiden, og kvaliteten er nå helt tydelig tilbake på et akseptabelt nivå.

De forskjellige primærlinjene kan vi med en gang si at er stabile og rette. Spenningene holder seg der de skal være med små avvik, og rippelen er blant det laveste vi har målt. Det er sjeldent vi ser en så lav rippel som vi i dag har gjort, over hele fjøla. I samspill med stabile spenninger er dette et godt tegn på at maskinen blir behandlet trygt.

Det er også verd å trekke frem at Nitro 750 W jobber med en god og høy energieffektivitet, fra rundt 85 prosent og opp mot 89 prosent. Vi vil også omtale enheten som stillegående, selv om målingene viser at den gir fra seg ørlite mer støy enn konkurrentene.

Alt i alt er altså Chieftec Nitro Series 750 W et gyllent produkt. En modulær strømforsyning til 800 kroner, med stabile spenninger, lav rippel og god energieffektivitet er noe vi ikke har problemer med å anbefale.


+ Gode spenninger
+ Lav pris
+ Lav rippel
+ Modulær


- Litt støy

Chieftec Nitro BPS-750C 750W Modulær

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen