Chieftec frir til spillerne

Chieftec har vel aldri vært kjent som en spesielt stor rebell innen dataindustrien. Dette gjelder også for Aegis CX-05, et Chieftec-kabinett på godt og vondt. Kabinettet er stort og tungt i skikkelig stål.

Fronten er dominert av to dører, bak den øverste finner vi de fire brønnene for optiske enheter. Bak døren nede finner vi plass for totalt ti CD- eller DVD-plater. Mellom dørene er fronttilkoblingene. Chieftec har her benyttet det vanlige utvalget samt en ekstra eSATA-tilkobling.

Internt finner vi plass til totalt syv harddisker. Kjølingen av disse foregår ved hjelp av tre 92-millimeters vifter som man kan plassere på siden av kabinettet, rett ved harddiskene. Disse viftene følger ikke med. I tillegg er det plass til to 120-millimeters vifter i kabinettet. I god Chieftec-tradisjon følger heller ikke disse viftene med, dermed står man fritt til å velge egne vifter.

Både harddisker og optiske enheter skal kunne festes uten bruk av verktøy. Harddiskene benytter Chieftecs tradisjonelle skinnesystem. Ekspansjonskort kan enten festes ved hjelp av et hurtigfeste eller ved hjelp av tradisjonelle skruer.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilde: Chieftec)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen