Test

Chieftec Dragon II Miditower Black

Oppsummering og konklusjon

Når alt kommer til alt er vi litt usikre på hvor vi skal plassere Dragon II. Kabinettet prøver å appellere til både ivrige LAN-gåere, men også de som foretrekker litt roligere omgivelser. Diskoteklysene er nok flotte på LAN, men blir nok for mange litt vel slitsomt å ha hjemme på arbeidsrommet eller soverommet. Det samme gjelder også støynivået, ihvertfall om man som undertegnende er en smule allergisk mot støy.

Kabinetter er relativt pent om man ser bort fra viftene, men da forsvinner igjen det som tydeligvis er noe av poenget. Men om vi da skulle konkludert med at kabinettet er best for de som liker LAN kan man kritisere vekten på 11 kg, noe som er litt i overkant mye for å kunne kalles praktisk. Skulle vi da konkludert med at kabinettet hører best hjemme med sitt relativt pene design, men tunge vekt, dukker igjen spørsmålet opp om lys- og støynivå. Kabinettet faller rett og slett mellom to stoler.

Om du er totalt uenig i vårt synspunkt hva utseende angår og attpåtil er komfortabel med noe støy, kan du trolig trygt kjøpe kabinettet. Det er et absolutt godt kabinettet å bygge i, og har mange smarte løsninger som muliggjør diverse modifikasjoner. I tillegg er kabinettet stort innvendig og kan trolig huse langt flere enheter enn du noengang vil ha. Selv om jeg dessverre ikke fikk målt temperaturen i kabinettet på en skikkelig måte kan jeg på svært overfladisk nivå si at kabinettet kjøler godt, noe man også vitterlig forventer med såpass mange og store vifter.


+ Mye plass innvending
+ Mange smarte løsninger
+ Virker svært solid
+ Meget godt å bygge i


- I overkant mye bruk av plastikk
- Støyer voldsomt, her er regulering av vifter nødvendig.
- Pris
- Svært diskutabelt bruk av LED-lamper

Chieftec Dragon II

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen