Test

Chieftec CTM-1322s

Det nå er mange år siden de konvensjonelle diskettene så sin død (foruten i det offentlige). De påfølgende årene ble det aldri lansert noe som med fornuft kunne plasseres i kabinettets 3,5" brønn, rent bortsett fra funksjonspaneler og lignende.

Nå har SSD-enhetene gjort sitt inntog på markedet, noe som betyr at 2,5"- brede brønner i større grad er nødvendig. Mange kabinettprodusenter henger fortsatt litt etter på dette punktet. Hvis du sitter med et kabinett uten en slik brønn, finnes det løsninger. Chieftec CTM-1322 er en slik løsning. Denne enheten konverterer en ellers ganske så unyttig 3,5"-brønn til 2,5"-enheter.

Vi tar en liten kikk på hvor nyttig dette produktet er, les videre!

Takk til Chieftec som sendte produktet til test.

I pakken

Harddiskkabinettet leveres i en liten og nett pappeske, det er tross alt ikke en stor sak den beskytter. På innsiden ligger kabinettet for seg selv, med det lille tilbehøret som medfølger i et kammer for seg selv.

En liten manual er også å finne, men vi kan ikke tro at du vil trenge denne. Utover dette finner vi et par SATA-kabler og fire skruer av den ekstra lave typen. Mer trengs ikke, bla om, så skal vi finne ut hva dette er godt for!

Chieftec CTM-1322   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen