Test

Chieftec CEB-25S-U3

Chieftec sender oss i ny og ne diverse småprodukter, ofte i form av kabinetter for lagringsmedier. Vi har tidligere sett på både dockingstasjoner, konverteringsbrønner og ikke minst eksterne kabinetter. Vi tok en tur innom Chieftec stand på Cebit tidligere i år, og der kunne de vise frem enda flere eksterne løsninger.

Selv om USB 3.0-feberen på ingen måte har slått over verdenen enda, er det dette som er fremtiden. Hovedkort eller maskiner med slike kontrollere innebygget er sakte men sikkert på vei inn i markedet, og Chieftec kastet seg tidlig på når det gjelder produktene i den andre enden av kabelen.

I dag skal vi ta nærmere på et eksternt USB 3.0-basert harddiskkabinett, beregnet for 2,5" brede lagringsmedier. Følg med meg videre nedover, så setter vi denne enheten på prøve!

Takk til Chieftec som sendte produktet til test.

I pakken

Chieftec leverer produktet i en liten og enkel produkteske, fylt med alt du skulle trenge. Esken er solid og fin, med selve enheten i en egen plastlomme. Det finnes tre versjoner av dette kabinettet. Én støtter IDE-enheter, og de to andre er lik dagens testkandidat, men laget av henholdsvis plast eller aluminium.

I produktesken finner vi et liten skinnlomme, USB 3.0-kabel, en USB-basert strømkabel og en meget grundig manual. Sistnevnte er så grundig og god at selv bestemor vil fatte hvordan du tar enheten i bruk. Det er også verd å nevne at denne enheten er bakoverkompatibel med både USB 1.1 og 2.0.

Chieftec CEB-25S   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen