Test

Chieftec CEB-2235S

I dag er det ikke lenger ekstremt komplisert å sikkerhetskopiere de viktigste filene på maskinen din. Enkle programmer legger mye opp for deg, samt at en rekke eksterne harddisker selges med slike programmer ferdig satt opp.

Selv om ting er enkelt, er det ofte en god barriere for en rekke mennesker bare det at man må "knote" med et eget program for å ha en ekstern sikkerhetskopiering. Dette gjelder spesielt om man begynner å snakke om RAID-oppsett, da går det fort ned en rullgardin for mange.

Chieftec har nå laget et eksternt harddiskkabinett som gjør all jobben for deg, CEB-2235S. Ingen programmer er nødvendig, du fyller ganske enkelt produktet med harddisker, dytter på et par brytere og vips, så skal du ha du sikkerhetskopiering rullende uten bekymringer. Vi ser nærmere på produktet.

Takk til Chieftec som sendte produktet til test.

I pakken

Innenfor en solid pappeske finner vi harddiskkabinettet pakket inn i bobleplast, med alt av tilbehør plassert i et eget rom.

I tilbehørsposen finner vi alt du skulle trenge for monteringen. Strøm- og USB-kabel ligger vedlagt, samt en SATA-forlenger og Esata-kabel. Hvis du ønsker å benytte 2,5" harddisker eller SSD-er, ligger det også ved gummiforinger som støydemper disse. En meget god brukermanual hvor absolutt alt blir forklart dypt og godt, ligger også vedlagt.

Chieftec CEB-2235S   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen