Chess vil kapre Sverige

Chess har nemlig lovet å være den billigste operatøren på det svenske markedet fra og med 1.mars. Etter å ha sett hvordan den lille aktøren har vokst seg til å bli både stor og etablert i Norge er det all grunn for de større, svenske operatørene til å ta den hissige konkurrenten på alvor.

Chess er i og for seg et godt bilde på hvordan David kan utfordre Goliat. Selv om selskapet ikke akkurat er i nærheten av å gravlegge Telenor og Netcom, så er det liten tvil om at en betydelig del av kundene hos disse har byttet til den lille operatøren med den selvsikre markedsføringen.

Den første abonnementstypen som skal tilbys i Sverige innebærer en ringepris på 1,64 kroner per minutt, uansett når eller til hvem man ringer. Prisen på SMS vil bli 69 øre per melding. Når man legger til at månedsavgiften på abonnementet vil komme på knappe 29 kroner, og at det ikke er noen form for bindingstid, er det klart at dette er et tilbud som kan slå an, kanskje særlig hos ungdom.

I Norge har Chess fått kostnadsfri markedsføring i bøtter og spann i form av medieomtaler, vanligvis etter å ha lovet priser som knuser konkurrentenes alternativer. Det siste krumspringet fra operatøren var når de satte ned prisen på MMS til 1,99 kroner per melding, noe som er hele 51 øre billigere enn eksempelvis Telenor og Netcom. Vi må si vi beundrer konkurranseinstinktet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen