Chess svarer Talkmore


(Utdrag fra Chess-reklamebanner)

I går lanserte den nye operatøren Talkmore et forhåndsbetalt abonnement som minner mye om tradisjonelle kontantkort, men som er betydelig billigere enn disse på bekostning av et mindre tjenestetilbud.

Itavisen Business har snakket med Idar Vollvik, som er direktør i Chess. Han var raskt ute med å annonsere et lignende abonnement som igjen skulle gjøre selskapet konkurransedyktig mot Talkmore. Det nye abonnementet skal ettersigende tilbys i løpet av få dager.

Talkmore legger ikke skjul på at de er inspirert av firmaet Telmore, som har hatt stor suksess i Danmark, og på bare tre år kapret over 500.000 kunder. Talkmore tilbyr nå omtrent det samme abonnementet som har eksistert i Danmark til norske mobilbrukere.

Selv om Talkmore i utgangspunktet tilbyr samme abonnement som danske Telmore, er ingen tvil om at de vil få hard konkurranse av Chess. I Itavisen kom Vollvik med et utsagn som trygt kan tolkes som en krigserklæring: -Ingen skal være billigere enn oss i Norge, det er vi som er Telmore her.

Telenor og Netcom står foreløpig på sidelinjen, men det spørs om ikke også disse etterhvert kommer med et billigere alternativ til dagens kontantkort-løsninger - det er tross alt ingen vits i å betale for mye.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen