Chess med gratis venne-SMS

Vennetjenester er populært blant operatørene for tiden, og lar deg ringe og sende SMS til lavere priser til noen få utvalgte personer. Idag gjorde Chess en utvidelse av sitt Friends-tilbud.

Nå er det ikke bare de fire utvalgte vennene dine du kan ringe, sende SMS og MMS gratis til. Fra og med 1. juli kan du nemlig gjøre dette til samtlige Chess-abonnenter hvis du har Friends-tjenesten.

De du ringer eller sender meldnger til, behøver ikke abonnere på Friends-tjenesten for at du skal nyte gratistjenestene.

Du har heller ingen minuttpris, og heller ingen startavgift på samtalene. Chess Friends har en fast månedspris på 40 kroner.

- Halv million kunder
- Vi har satt oss et mål at vi skal opp i 500.000 kunder. Ambisjonen er dermed at alle våre kunder i fremtiden kan ringe, sende sms og bilder helt gratis til nærmere en halv million nordmenn sier Per Christian Andersen, administrerende direktør i Chess.

På Chess' egne nettsider kan du lese mer om Chess Friends.

Alternativet
Tele2 har også et kompis-tilbud til sine kunder, nemlg Tele2 Kompis. Her kan du ringe gratis til alle andre Tele2-kunder i landet, uavhengig om de har Kompis-tjenesten selv eller ikke.

Tjenesten har ingen månedsavgift, men derimot en startavgift på 69 øre per samtale og en minuttpris på 79 øre hvis du ringer til Telenor- eller Netcom-abonnenter eller til fasttelefon.

Med Tele2 Kompis koster SMS og MMS henholdsvis 49 øre og 1,79 kroner.

Les mer om Tele2 Kompis >>

Djuice har avslørt overfor Amobil at også de vil lansere en vennetjeneste. Denne skal hete Djuice Friends. Uten å ville gå i detaljer, forteller Djuice-sjef Tor Arne Fosser at Djuice Friends vil komme iløpet av denne måneden. Operatøren har også et annet nytt abonnement på trappene, nemlig Djuice Zero.

Les mer om Djuices venneplaner >>

Chess reagerer på at Djuices navnevalg til tjenesten sin:

- Jeg registrerer at Djuice sier de skal komme med en Friends-variant etterhvert. Selv synes jeg det er lite kreativt å kopiere vårt vennenavn, men det er uansett interessant at de er opptatt av å kopiere Chess Friends-tjenesten, sier Andersen.

(Kilder: Chess, Tele2)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen