Chess med egen mobiltelefon

Den utenlandske trenden med å operatørmerke mobiler har nå spredd seg til Norge. Chess er først ute med mobilen "Chess X-one" som er en 3G telefon i lavprissegmentet. Chess kan også røpe at flere mobiler er på vei.

Les også:
- Mobilkampens vinnere
- Gladnyhet til Chess-kunder
-Sånn gjør gjerrigknarken

Funksjonsspekket, men svak
Chess mener selv at X-one en funksjonsspekket 3G-telefon. Den er en "barremobil" (ingen folde- eller skyvedeler) og har kamera som tar bilder med en oppløsning på (bare) 1,3 megapiksler. Mobilen har mp3-spiller, støtte for e-post og 1 GB minnebrikke inkludert.

Vi har allerede fått testet mobilen, og bare om en liten stund kan du lese den her på mobilen.no. Vi kan røpe at dette ikke er fullt så fantastisk som det høres ut...

Lav totalpris
At den er rimelig i pris bør det likevel herske liten tvil om. Prisen ligger på 699 kroner uten binding til abonnement, men er operatørlåst til Chess. Tilbudet gjelder da også bare for Chess-kunder.

Administrerende direktør i Chess, Per Christian Andersen sier han ønsker å tilby en lav totalpris på både telefon og abonnement.

- Chess ønsker i stedet å ha en svært rimelig totalpris, for det er det som er en den reelle kostnaden for forbrukeren. Mange av krones-tilbudene der ute innebærer i praksis at man gjennom å betale en høy månedsavgift etter kjøp, låner penger av eksempelvis Telenor, nærmest som et dyrt forbrukslån.

- X-one vil ikke erstatte produkter fra de populære merkene vi tilbyr i dag, som Nokia og Sony Ericsson. Men med våre ’private label’-telefoner kan vi nå tilby forbrukerne et enda bredere produktspekter til veldig hyggelige priser. Med andre ord skal X-one fungere som et supplement til de mer kjente merkene, sier Per Christian Andersen.

Telefonen lanseres i Norge 19. september.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen