Chess lover SMS for 44 øre

 

Dagbladet kunne tidligere denne uken konstantere at Chess ikke lenger var den billigste opratøren på markedet, noe som kanskje er grunnen til at Chess i dag valgte å sette ned prisen sin på SMS med ti prosent.

Etter dagens prisjustering koster det 54 øre å sende tekstmeldinger med det dyreste abonnemetet fra operatøren, og kun 44 øre med det billigste - det vil si en pris kun ett øre dyrere enn den nåværende prisvinneren, Teletopia, og deres Oslo-baserte T3-abonnement.

Ifølge presselanseringen fra operatøren ville Norges befolkning til sammen spart flere hundre millioner kroner hvis alle operatørene satte ned SMS-prisen til det samme nivået som Chess, som i dag har syv prosent av SMS-markedet. I løpet av det siste året har hele 90.000 nordmenn latt seg friste av lave priser og abonnement uten bindingstid, og meldt overgang til Chess.

Nå spørs det om ikke snart Telenor og Netcom tar affære for å holde på kundene sine. Idar Vollvik, sjef i Chess, spår at også de andre operatørene nå etterhvert blir nødt til å sette ned sine egne priser på tekstmeldinger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen