Chess lanserer trend-portal

På den nylig lanserte siden Mobilbarometeret.no kan du nå lese nyheter, råd og statistikk om trender, basert på meningsmålinger foretatt av Respons AS. Chess håper at dette vil bli en møteplass for alle som interesserer seg for nordmenns mobilvaner.
 
En egen redaksjon vil oppdatere portalen med artikler, bilder, videoer og blogger.
 
- Allment supplement
Administrerende direktør i Chess Per Christian Andersen sier i en pressemelding at Mobilbarometeret er ment som et supplement til andre mobilportaler på nettet.
 
- Barometeret er ingen konkurrent til de andre kommersielle mobilportalene på nettet. Vi betrakter Mobilbarometeret som et morsomt og allment supplement som i større grad enn andre vinkler og fokuserer på trender og fakta fremfor teknologi og andre duppeditter, sier Chess-sjefen.
 
- Det er generelt liten forskning på faktisk forbrukeradferd i Norge i dag, og vi ønsker bare å sette fokus på hva den vanlige forbruker i Norge gjør og mener om sin mobilbruk, legger Andersen til.
 
Fem på gaten
På Mobilbarometeret kan du i tillegg til å lese om trender, nyheter og lese råd om mobilbruk, se videosnutter av tilfeldige folk som blir intervjuet om sine mobilvaner.
 
Under gode råd på Mobilbarometeret minner de om at tjenesten til Telepriser blant annet ikke tar hensyn til venneabonnement når de skal hjelpe deg å finne riktig mobilabonnement. Derfor kan det lønne seg å sjekke Ringepriser også, som alltid er oppdatert og tar hensyn til venneabonnement og datatrafikk, og lar deg velge foretrukket operatør.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen