Chess lanserer gratis MMS

Chess Communication, med sitt hovedkvarter i Bergen, gikk i dag ut og lovet alle sine kunder gratis MMS ut august. De forteller at dette er et mottiltak mot NetCom og Telenors forsøk på å riste av seg nykomlingene i operatørmarkedet, som stadig kaprer kunder. Chess har selv vokst fra 800 til 80.000 kunder det siste året, noe som kanskje begynner å skape bekymring i Telenors hovedkvarter på Fornebu.

Telenor og NetCom startet sin kampanje for gratis MMS i juni, noe som skulle vare ut juni og gjøre sommerglade nordmenn hektet på multimediameldinger. Kampanjen traff blink, og Telenor kunne for en god stund siden allerede skryte av at MMS nummer en million var passert. NetCom ligger ikke langt bak. Begge gikk i slutten av juli ut og sa at de på grunn av den store suksessen ville forlenge tilbudet til å gjelde hele august.

'Vi anser gratiskampanjen fra Telenor Mobil og NetCom som krampetrekninger for å få tilbake tidligere kunder', forteller administrerende direktør i Chess, Idar Vollvik. Han sier videre at 'Gratis MMS er et forsøk fra de store på å riste bort de mindre tilbyderne. Men vi er aggressive og har kraft til å stå i mot'.

Chess Communications er et datterselskap i Vollvik gruppen AS, som også blant annet eier telekjeden GSM-sentrene og Improbus AS, og ble stiftet i år 2000.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen