Chess lanserer familietilbud

I midten av september i fjor lanserte Netcom landets første familie-abonnement, Netcom Trådløs Familie. Samme dag var også Tele2 på banen med et eget familie-tilbud, Mobil Familie.I tillegg har også Telenor lansert sin variant av familiekonseptet, under navnet FriFamilie.

Siden den gang har det vært stille rundt familie-abonnementene, inntil i forrige uke. Da lanserte nemlig Chess sitt eget familietilbud, Chess Family.

Det er stort sett de samme grunnprinsippene som gjelder for Chess Family som for Netcom og Tele2s familie-abonnement: Ett familiemedlem må stå som eier og ansvarlig for alle abonnementene som er med i avtalen, og vedkommende må være over 25 år.

Eieren av familiens abonnement vil motta én felles spesifisert regning for samtlige abonnement i avtalen. I tillegg må én Chess Family-avtale inkludere minst to abonnementer, og maks fem.

Alle som er inkludert i én Chess Family-avtale kan ringe gratis til hverandre hele døgnet. I motsetning til Tele2s familietilbud, slipper Chess-kundene også unna oppstartavgiften. Samtalene blir derfor i sannhet gratis.

25 kr per abonnement
Eller gjør de det? Chess Family har nemlig en månedsavgift på 25 kroner per abonnement. En familie på 5 vil derfor måtte betale 150 kroner i måneden for å kunne ringe "gratis" til hverandre. Når din familie etablerer Chess Family, må det for øvrig også betales et etableringsgebyr på 49 kroner per medlem som deltar i avtalen.

Når abonnentene ringer andre enn medlemmene i Chess Family-avtalen, er prisen 89 øre per minutt. Oppstartprisen på hver samtale er 59 øre.

Å sende SMS med Chess Family koster 59 øre, uansett om du sender SMS til familiemedlemmer eller andre. MMS koster 1,99 kroner.

Chess Family er altså ikke spesielt revolusjonerende, verken når det gjelder struktur eller priser. Men for en barnefamilie med mange mobilbrukere, finnes det nå enda ett alternativ å velge mellom om man ønsker større kontroll over familiens mobilbruk.

Du kan lese mer om Chess Family på operatørens nettsider. Informasjon om familie-tilbudene til Netcom, Tele2 og Telenor, finner du også på de respektive nettsider.

(Kilder: Chess, Netcom, Tele2)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen