Chess hisser til krig

Det er ikke lenge siden Chess gikk ut og manet til priskrig på kontantkort. Da fulgte markedet etter, og Noextras og Onecall gikk begge to tungt ut og hevdet å være billigere enn konkurrenten. Nå ligger det igjen an til å koke i markedet. Chess har nemlig annonsert at de skal redusere prisen på sitt Knockout-abonnmenet til 55 øre per minutt fra nyttår.

Dermed er Chess 14 øre billigere enn det billigste abonnementet fra Netcom, som har samme eiere som Chess. Guri Wormdahl, pressetalskvinne i Netcom betegner overfor Teleavisen tilbudet som "utrolig billig", men lover ingen tilsvarende prisreduksjon på sine billigabonnement.

Minuttprisen på Chess-abonnementet er i dag 59 øre per minutt. Med en prisreduksjon på fire øre blir de billigere enn både Noextras og Onecall. Sjefene i disse selskapene sier til Teleavisen at de også vil se på sine ringepriser hvis Chess gjennomfører prisreduksjonen. Og det er ingenting som tyder på at prisreduksjonen ikke vil komme, da Chess allerede har endret prisen i prislistene sine på nettet.

Minimumspris
Prisene på meldinger og oppstart blir uforandret. Du betaler fortsatt 59 øre per SMS, 1,99 kroner per MMS og en oppstartsavgift på 69 øre per samtale. Knockout har også en etableringspris på 99 kroner. I tillegg må du passe på å ringe for minst 69 kroner i måneden, siden du uansett vil bli fakturert for minst dette beløpet. Du kan selv sjekke som lønner seg for deg i Post- og teletilsynets offisielle prisguide, Telepriser.no.

Willy Pedersen i Post- og teletilsynet sier til Teleavisen at Chess-tilbudet er en god julenyhet. Han er fornøyd med at Chess reduserer sine priser til trodd for at de er kjøpt opp av TeliaSonera.

De nye prisene vil gjelde fra årsskiftet, og de nye prisene vil komme alle Knockout-kunder til gode fra og med nyttårsaften.

Les mer:

(Kilder: Teleavisen, TV2 Nettavisen, Chess.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen