Chess gir rabatter

Da NetCom opplevde nettkollaps for ca. en måned siden, ble flesteparten av selskapets abonnenter rammet av mamglende dekning i over ett døgn.

Problemet gikk også utover alle de virtuelle mobiloperatørene som leier nettkapasitet hos NetCom.

I etterkant av nettkollapsen valgte NetCom å dele ut erstatninger til de forskjellige operatørene som leier kapasitet i selskapets mobilnett.

Rabatten skulle være et plaster på såret for Chess sine kunder. I stedet valgte Chess å putte rabatten rett i sin egen lomme.

Chess-abonnent Marius Fladvad Størdal tok det som en selvfølge at han skulle få rabatt på regningen sin. Han forteller til Aftenposten at han tok kontakt med Chess, som først ikke var villig til å gi noen rabatt.

Han fikk høre at det skulle dukke opp en beskjed på Chess sine nettsider angående rabattordningen. Da det ikke dukket opp noe informasjon, tok han kontakt igjen.

Denne gangen snudde Chess på flisa og fortalte Fladvad Størdal at han ville få 200 kroner rabatt på sin neste telefonregning.

- Noen får rabatt
Til Aftenposten innrømmer Chess-sjef Idar Vollvik at han deler ut rabatt til noen av kundene sine. Han sier imidlertid at denne ordningen ikke gjelder alle NetCom-kundene deres. I tillegg peker han på at en slik rabattoperasjon er for dyrt og tidkrevende for selskapet.

De som har tatt kontakt med Chess, har i følge Aftenposten fått sine 200 kroner i rabatt.

Seniorkonsulent Per Johnsen i Forbrukerrådet reagerer på ordningen:

- Det skal ikke være slik at kun de som klager får rabatt. Kundene skal likebehandles. NetCom var ryddig i denne saken, og det burde også Chess vært.

(Kilde: Aftenposten)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen