Chess gir deg fri bruk til 1. april

Det spørs likevel om de slår "Sjakk Matt" på konkurrentene.

For 199 kroner per måned gir Chess deg fri bruk av ringeminutter, SMS, MMS og datatrafikk fra 1. oktober til 1. april. Tilbudet kalles Chess Sjakk Matt.

På denne tid i fjor lanserte One Call et tilbud de kalte Gavepakka. Her fikk du fri bruk ut året for et engangsbeløp på 199 kroner. Kort tid etter fulgte både Tele 2, Ludo Mobil og Chess med et tilsvarende tilbud til en enda lavere pris. Sistnevnte operatør videreførte kampanjen sin med fri bruk for 199 kroner per måned frem til april i år. Nå gjør de altså det samme.

Les også: Aldri har mobiloperatørene gitt deg så mye for så lite

Tvilsomt om det frister nok

Chess Sjakk Matt er absolutt et godt tilbud. Du kan ringe så mye du orker, sende så mange SMS og MMS du bare vil, samt at du kan surfe tilnærmet ubegrenset på mobilen (inntil 6 GB) for 199 kroner per måned.

For samme månedspris får du både hos Chess og flere andre operatører 500 ringeminutter, 500 SMS, 500 MMS og 500 MB datatrafikk, noe som for de aller fleste storbrukere vil være nok til å dekke behovet. Noen kan kanskje tenke seg å ha enda mer datatrafikk inkludert, for å kunne høre Spotify eller WiMP og se You Tube-videoer på mobilen uten å tenke på megabytene. Vi tror likevel at det i seg selv ikke er nok til at et stort antall kunder velger å bytte til Chess.

Har du Chess som operatør fra før, og betaler 199 kroner eller mer per måned, er det naturligvis noe annet. Da er det lurt å benytte seg av Sjakk Matt-tilbudet.

Ingen prisbonanza i år?

I år, som i fjor, har det skjedd relativt lite på abonnementsfronten. Det kan virke som om operatørene har funnet frem til nok abonnementsmodeller til å dekke ulike brukerbehov, og dermed er det først og fremst små prisjusteringer som forekommer.

Priskrigen på slutten av fjoråret kom som lyn fra klar himmel. Med 2-3 måneders fri bruk av mobilen for et engangsbeløp fikk nok flere mobilkunder øynene opp for lavprisaktørene, samt at prisbevisste og ivrige mobilkunder fikk anledning til å fråtse i ringeminutter, SMS og megabytes.

Noe lignende må til for å skape den samme oppstandelsen i år, men i så henseende innfrir ikke Chess Sjakk Matt.

Sjekk Ringepriser: Hvilket abonnementet er aller billigst for deg?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen