Chess-abonnentene flykter

Alternativ tekst mangler

Teliasonera-eide Chess seiler ikke akkurat i medvind om dagen. I løpet av tredje kvartal har Chess nemlig mistet rundt 32 000 kunder, noe som tilsvarer 350 abonnenter hver eneste dag siden begynnelsen av august.

Kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden-Kiese, Dagfinn Fjelddalen, tror mye av årsaken til at Chess taper kunder ligger i at selskapet er mindre synlig enn før, etter at Idar Harry Vollvik gikk av som sjef i april i år.

– Vollvik var fantastisk dyktig til å synliggjøre Chess som et lavprisselskap gjennom mediene. Etter at han sluttet som sjefsrepresentant for selskapet har feltet blitt mer åpent for konkurrentene, sier Fjelddalen til Amobil.

Han tror det er mange mobilbrukere som stadig hopper fra lavprisselskap til lavprisselskap, og at sannsynligheten er stor for at betydelige andeler av disse bytter til den aktøren som roper høyest.

Netcom drar opp
Teliasonera har imidlertid ingen grunn til å gråte på grunn av nedgangen hos Chess. Netcom, som også eies av det svenske selskapet, har nemlig hatt en pen strøm av nye kunder, slik at Teliasonera totalt ikke har mistet mer enn 1000 abonnenter i Norge.

(Kilder: Teliasonera, HegnarOnline)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen