Charlize Theron blir turist

Tom Cruise er allerede ombord på filmen "The Tourist", og nå er også Charlize Theron i forhandlinger om å spille en av rollene skriver Empireonline.com. "The Tourist" vil være en gjeninnspilling av en fransk thriller fra 2005 regissert av Anthony Zimmer. Den nye filmen vil bli regissert av Bhart Nalluri, som for tiden er aktuell med filmen "Miss Pettigrew Lives For A Day".

Så gjenstår det bare å se om det er den hotte eller ikke fullt så hotte utgaven av Charlize Theron som dukker opp i
Så gjenstår det bare å se om det er den hotte eller ikke fullt så hotte utgaven av Charlize Theron som dukker opp i "The Tourist".

Agent

I "The Tourist" vil Theron spille en Interpol-agent som jakter på en kriminell på rømmen - en mann hun også har hatt et romantisk forhold til i fortiden. På veien får hun hjelp av en helt vanlig ferierende turist (Tom Cruise).

Det ser ut til at plottet på den nye filmen vil skille seg fra handlingen på den franske originalfilmen. Men uansett handling, forventes manuset til den nye filmen å være både vittig og smart. Historien er nemlig skrevet av Julian Fellowes ("Gosford Park") og manuset også vært innom Christopher McQuarrie ("The Usual Suspects") som har skrevet Tom Cruise seneste film "Valkyrie".

Produksjonen starter i mars.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen