Se Champions League-finalen på storskjerm i 3D

Se Champions League-finalen på storskjerm i 3D

Om du er fan av Manchester United eller Barcelona – eller generelt bare elsker fotball, kan du ta turen til Horgan's Bar & Restaurant i Oslo nå på lørdag. Som første utested i Norge viser Horgan's i samarbeid med Viasat og LG UEFA Champions League-finalen på storskjerm i stereoskopisk 3D.

– Det er første gang fotball blir vist i 3D på pub i Norge, så jeg mener naturligvis at det er vel verdt å få med seg både hendelsen og ikke minst reaksjonene fra de fremmøtte, forteller Øystein Hygen Christensen, presse- og informasjonsansvarlig i Viasat.

Ny pub-trend?

Bilde fra horgans.no
Bilde fra horgans.no

– Blir lørdagens evenement en suksess skal man nemlig ikke se bort i fra at vi står overfor en ny pub-trend i Norge, sier Hygen Christensen, som fortsetter:

– Skulle intensiteten ikke holde seg på topp i 90 minutter, kan jeg love at opplevelsen blir minneverdig og ikke minst spektakulær.

Horgan's Bar & Restaurant åpnet i 1991 og ligger i Hegdehaugsveien 24. Sendingen til fotballkampen starter klokka 19:00 på lørdag, så om man vil ha plass bør man kanskje møte opp tidligere. Alle fremmøtte vil få utlevert passive 3D-briller.

Kommer du til å ta deg turen til Horgan's for å se UEFA-finalen i 3D?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen